Le taua ole collagen

tala fou

O le Collagen o le porotini autu lea i le tino o le tagata, e tusa ma le 30% o le polotini i le tino o le tagata, sili atu i le 70% o le collagen i le paʻu, ma le sili atu i le 80% o le collagen i dermis.O le mea lea, o se ituaiga o porotini fausaga i extracellular matrix i meaola ola, ma faia se sao taua i le toe gaosia o sela, faapea foi ma le vavalalata i le eseesega o le cell ma le matua matua.

2

Dr. Brandt, le tama o collagen i le lalolagi: O mafuaʻaga uma o le matua e mafua mai i le leiloa o le collagen.

A maeʻa le 20 tausaga, na faʻaitiitia le mafiafia o le paʻu i le 7% i tausaga taʻitasi uma, ma e leiloa e fafine le 30% o latou collagen i totonu o le lima tausaga talu ona maeʻa le menopause, ona leiloa lea o le 1.13% i lea tausaga ma lea tausaga.

Faatasi ai ma le faateleina o le matua, o le faaitiitia o le collagen ma le paʻu o le galuega fibroblast o ki ia i le matua o le paʻu.O le isi mafuaaga taua o le matua malamalama, e masani lava ona faasino i le faʻaalia pea o le susulu o le la ma le ultraviolet i le umi.

O le mea lea, talosaga mo le tele o le la ma ave le faamalu o laasaga taua ia e tausia ai o tatou paʻu ma tuai ai le matua.O le taimi lava e leiloa ai le collagen, o lona uiga o le upega e lagolago ai le paʻu ua paʻu, ma o le hyaluronic acid ma le elastin protein o le a amata ona faʻaitiitia.O lea la, e mafai ona tatou iloa le taua tele o collagen i le paʻu.

3

Ina ua matou taʻua e uiga i le manaʻoga e faʻaopoopo i le collagen, o le 'ai o trotters ma iʻa kelu o le a sau i totonu o tatou mafaufau.E aoga la le 'ai? O le tali e aoga, ae le iloa.

Aisea?E ui lava o trotters o loʻo i ai collagen, o le tele oi latou e macro-molecular, ma e faigata ona faʻaaogaina e le tino o le tagata.

Mo le collagen e le faigofie ona mitiia e ala i meaʻai, na amata ona aveese mai e tagata collagen peptides mai le polotini manu e ala i le protease degradation treatment technology.O le mamafa mole o le collagen peptide e laʻititi nai lo le collagen, ma e faigofie ona faʻafefe.

faletupe ata (1)


Taimi meli: Nov-05-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou