Fa'afaigofie le atina'e fa'asaienisi ma fa'atekonolosi a le Free Trade Port Haikou Council mo le Fa'alauiloaina o Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-malo e fa'alauteleina ai le galulue fa'atasi i le va o pisinisi a Hainan ma fa'ava-o-malo.

tala fou

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Haikou Council mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faavaomalo,Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd.sainia se maliega faʻavae ma Denmark Bio-X Institute ma Lyngby Scientific i le aoauli o Novema 20, e faʻavae ai se faiga faʻapaʻaga.

tala fou (1)

O loʻo malamalama o le sainia o le maliliega i le va o itu e lua o loʻo faʻaalia ai o Hainan Huayan o le a faʻalauiloaina faʻaolaola tekinolosi faʻaolaola i le lalolagi e ala i le fausiaina o le taulaga tau fefaʻatauaʻiga saoloto, ma e faʻailogaina ai foi le atinaʻeina aloaia a Hainan i le matata o vailaʻau collagen peptides.

tala fou (2)

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. o se kamupani fa'atekonolosi a le atunu'u e tu'ufa'atasia le atina'eina o oloa, gaosiga ma fa'atau.O le pisinisi muamua foi lea i Saina e auai i suʻesuʻega ma atinaʻe ma le gaosiga o peptides collagen iʻa hydrolyzed.E sili atu i le 80% o ana oloa o loʻo faʻatau atu i Asia i Sautesasae ma le maketi a Amerika.O le Danish Bio-X Institute o se kamupani fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'afoma'i o lo'o fa'auluulu i Tenimaka, fa'atasi ai ma puna'oa fa'asaienitisi ta'uta'ua i le lalolagi ma le tele o su'esu'ega fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'afoma'i collagen.

tala fou (3)

tala fou (4)

I le taimi lava e tasi, o Guo Hongxing, pule sili o Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd., fai mai o lenei saini o le a tuʻuina atu ai le lagolago malosi faʻapitoa mo le kamupani e faʻaleleia atili ai le lelei ma le lelei.O le a matou faʻaaogaina le faʻaogaina o faiga faʻavae a Hainan Free Trade Port e faʻatautaia ai le faʻatauga o mea mataʻutia ma le lautele lautele o le maketi o tagata faatau i le lalolagi atoa, ma taumafai e fausia se fanua maualuga tekonolosi i le fanua o peptides o meaola o le gataifale i le tau fefaʻatauaʻiga saoloto. .

O i matou o le gaosiga faʻapolofesa ma le tuʻuina atu ocollagen, fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i i matou mo nisi fa'amatalaga.

tala fou (5)

tala fou (6)


Taimi meli: Tes-28-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou